dimarts, 24 de març del 2009

PUJADA AL MATAGALLS




D a t a .- 22 de març de 2.009

Itinerari .- Coll de Sant Marçal, aparcament de vehicles en un costat de la carretera. A la part oposada, tenim la Taula dels Tres Bisbes, per d'amunt d'aquesta i a dos minuts trobem La Creu de Fusta, als peus i a tocar de la carretera esta la Ermita de Sant Marçal, dos minuts des de l'aparcament. - Estacionats els cotxes i al costat d'un plafó amb un planell de la sona, prenem el camí senyalat com a G.R.-5.2, el qual ens guiara fins el cim del Matagalls. Tan sol caldrà seguir-lo, estan atens als pals indicadors.

Punts de referència .- Sortida Coll de St. Marçal ( 1.109 mtres ) 0 minuts, Pla del Parany ( 1.490 mtres ) 40 minuts, Coll Pregon ( 1.529 mtres ) monòlit dedicat a Pau Casals, 30 minuts / 1 hora 10 minuts, Collet de l'home mort ( 1.638 mtres ) 20 minuts / 1 hora 30 minuts, Cim del Matagalls ( 1.698 metres ) 10 minuts / 1 hora 40 minuts. ** Desnivell, 620 metres - 9 Km. **

Aproximació .- A ) .. Monistrol, St.Celoni ( autopista = 1'75 € ), Sta. Fe del Montseny, Coll de St. Marçal - 101 Km. / 1 hora 40 minuts. ~ ~ ~ B ) .. Monistrol, Vic, Viladrau, Coll de St. Marçal - 98 Km. / 1 hora 15 minuts.
Seguiment fotogràfic de la caminada en el REBOST.

VIDEO REPORTATGE DE LA SORTIDA.


4 comentaris:

jordi cerdanya ha dit...

FELICITATS!!!!

ha quedat magnífic el video reportatge, ara la cosa es va animant i queda molt millor veure les fotos amb animació i música.
de veritat, ENHORABONA, i endavant!!!

Kimisades ha dit...

Gràcies! Jordi. Hem tingut un bon mestre,ja et tornarém a damanar quelcom consell, doncs l'apartat de la música no rul-la del tot. Quim.

Anònim ha dit...

No m'importa que feu servir fotos de la meva web tot i que esta acollida a una llicencia Creative Commons , pero si mes no el minim que s'ha de fer es dir d'on les treieu...

La fotografia de la creu del Matagalls esta extreta d'aqui:
http://www.senderisme.tk/index.php/category/montseny/matagalls-vessant-nord/

A tots ens agrada que ens reconeguin la feina o si mes no que facin publicitat del nostre treball
:)

Justino

PETJACIMS ha dit...

Sr.Justino; Petjacims li demana disculpes. La foto ès * Collonuda *, i la penjarem per aquest motiu.Sincerament no ens percatarem d'aque estes acollida a una llicencia Creative Commons. Per pal.liar la nostra PIFIA,la retirem da la pàgina. A contra partida i si no li sembla malament, hem inclòs el seu blog-Senderisme.tk- al nostre apartat de blogs "coleguitas".
Petjacims