dimarts, 10 de març de 2009

THE CALÇOT RUNNER
D a t a .- Diumenge, 8 de març

A les 9 h. Fem la trobada a la Plaça del Pont, per desplaçar-nos fins a Can Mimó - Ctra. Vacarisses-Olesa de Montserrat- Aquí estacionem els vehicles i amb un dia que es presenta esplèndid, iniciem la caminada :
Can Mimó, prenem la pista que amb lleugeres llassades i alguna curta rampa ens puja al Pla del Fideué. Punt perfecta per esmorzar. Enfront queda el turó de Puigcendros i una bonica vista de Montserrat. Reprenem la marxa abandonant el camí que continua cap a Olesa, per amanyagar un corriol que per l'esquerra s'enfila fort els primers metres per seguir després un trajecte horitzontal .Passat el baixant de la Font de La Pastora arribem a una clara bifurcació, la trajectòria bona es la de l'esquerra, a poc el viarany regira el tossal, situan-nos per damunt de l'enrrunat Mas de Puigventos.Exorable ment anem guanyant alçada, la vista del poble d'Olesa es fa present assentat en la fondalada. Imbricat el postrem empallegament, assolim la Creu de Saba. Per sorpresa nostra la Creu esta caiguda. Està molt clar. Es una bretolada !. Una xusma de bergants a tallat la base. Per sort tan La Moreneta que guarda el registre, com el Pessebre estant intactes, no així el taulell d'orientació, que tambe esta malmès. Superada la indignació, reiterem la marxa baixant per la part oposada, el camí es còmode i evident, sens rèmora ens plantem al Coll Roig. Aquí i per pista ample tirem a l'esquerra. En arribar a un mercat revolt d'esquerra, agafem un sender que segueix l'escanall de la cinglera. Abaix es distingeix la Masia de Can Mimó, a la que ens dirigim de nou per posar cloenda a aquesta curta i senzilla caminada que podem fer a pas de " tranqui " amb unes 2 h. 15 minuts.

Segona Part .- De tornada a Monistrol i en el entremat de la " Urba ", fruirem de tradicional CALÇOTADA i del establert TROFEU COLLONUT ( Reconiexament al soci que ha participat amb més activitats durant l'any, en aquest cas correspon al 2.008 ). El guardó d'enguany va ser per Isabel Morales.

Carrandella de fotos en el Rebost