dimarts, 7 d’abril del 2009

PER LA SERRA DEL CORREDOR



D A T A .- 5 d'abril de 2.009


Aproximació .- Monistrol, Terrassa, autopista direcció Girona, sortida St. Celoni = 1'75 €. Carretera orientació a Vallgorguina, desvio Parc Natural del Corredor- pista forestal.


Esplaiada i amèna excursió que ens permet gaudir del bosc i passatges d'obligada cita. Per poguer complimentar els diferents punts de visitació, la ruta d'avui esta dividida en tres etapes.


Part 1ª >>> Visita al Dolmen de Pedra Gentil. Per la pista que circulem, un cartell ens indica la seva assentació, caldra estacionar els automòbils per fer aquest breu trajecta. ~ 8 minuts ~


Part 2ª >>> Recinta de Santa Eulàlia de Tapioles. A peu i des del lloc en que tením els vehìcles, seguim un tram de pista encarats cap el Corredor, en trovar un cursor del paratge, al qual ens adreçem, vinculém aquest ramal. Amb uns 10 minuts d'apaivagada camada i recalarem.


Part 3ª >>> Santuari del Corredor;- masoveria, restaurant, i quiosc d'informació. Amb els cotxes recorrem el tram de pista que condueix al Santuari. Arribats, aparquem d'a nou per iniciar la darrera caminada d'avui. La Ruta del Dolmen de Ca l'Arenes. Al punt d'informació, tenen fulls que descriu aquesta ruta, senyalitzada amb estaques de ferro i distintiu blau. Referències de camp de pas.-- Santuari # Faixa de les roques de Mataró # Àrea d'esplai # Cossol del Puig Aguilar # Finca de Can Bosc i font # Pou de glaç # Font del Ferro # Cruïlla Can Miloca # Dolmen de Ca l'Arenes # Enllaç ruta la plana del Corredor # La Pedrera # Santuari . --- Total = 9 Kms. / 2 hores 20 minuts de marxa.

Comparsa fotogràfica de la matinal,... Al Rebost !

1 comentari:

jordi cerdanya ha dit...

Després de tants dolmens, cau molt bé un bon dinar. Bon Profit !!!