dilluns, 24 de febrer de 2014

SANT SALVADOR de les ESPASES, - CRIST de PEDRA d'OLESA

                                                --  Diumenge,  23  de  gener  2.014  --

    Plàcida matinal en la que anem a St. Salvador de les Espases, i completem amb la visita al Crist de Pedra de Olesa de Montserrat.
    La Volta :  Partim dun enbocall de pista que esta uns metres més enlla de la entrada de la Urb.de Can Serra ( Vacarisses )- Ctra. de Monistrol a Terrassa. Sortim doncs per aquesta pista que recorra el Bals de La Torrella i porta al Coll de Bram. On baixem per la part oposada fins a St. Salvador de les Espases, lloc en el que esmorzem. Recuperats i desprès de fer el corresponen cafetó...amb gotes, en el petit refugi adossat a l'Ermita. Retornem cap a Coll de Bram, per enfilar cap el Collet de Sant Bernat, i baixar cap el Pla del Fideuer, però trencant a l'esquerra per anar a cercar el Pas de La Portella de Pedra de la Bossa. I emprendre la baixada cap el punt de sortida d'aquesta Primera part del recorregut.
  Ara fem un petit desplaçament amb els vehicles per agafar la Ctra. B-121 en direcció a Olesa de Montserrat. En arribar al revolt de la Riera de Canyamassos - Pal indicador - Aparquem els cotxes, per seguir a peu la pista que marxa en direcció a Sant Pere Sacama, fins arribar a la Vinya d'en Boter. Punt en el que trobem el sorprenent Crist de Pedra. Visitat,,, retornem cap els autos per posar cloenda a aquesta sortida matinal.-----  FOTOS de la SORTIDA :  Columna de l'esquerra. Apartat de fotos. Estan per ordre alfabètic, cal cercar a l'alçada de la lletra  S ..Doncs esta ressenyat com: ST.SALVADOR- CRIST

Cap comentari: