dilluns, 20 de setembre de 2010

MATINAL PER SANT VICENÇ


-- * D a t a, 19 de setembre de 2.010 * --

Darrera sortida d'aquest estiu que duem a terme per les rodalies de Sant Vicenç de Castellet.
Amb un esplendent dia, perfecte per caminar, iniciem la ruta a l'església de la Vila, prenent el GR-4 que progressiva ment ens fa guanyar alçada en direcció a Les Barraques d'en Serracanta. Aquí deixem el GR per baixar a creuar el torrent de Rubió, i encarar-nos al Serrat de la Creu, on per el camí dels Maquis, ens plantem a Sant Jaume de Valhonesta. ( esmorzar ).
Recuperades energies sortim en direcció a l'Albareda, per cercar el Serrat. Passem a tocar de la casa per vèncer els desnivells de la Serra de l'Obaga Fosca, assolint els 525 metres del Puigsoler .
Superades amb èxit totes les alçades, ens llancem costes avall per aterrar a Sant Pere de Vallhonesta, i al refugi de Cal Campaner. On els companys del Centre Exc. de Sant Vicenç de Castellet, ens obsequien amb un ben rebut cafè muntanyenc, i l'amic Alfons ens fa una explicada històrica de l'Ermita.
Acta seguit i després de passar-hi una harmoniosa estona. Emprenem la tornada cap a Sant Vicenç. Que fem seguint el GR-4 que ens retorna al peu de l'església. = Temps de marxa incloses les aturades, 4 hores =

*** Des d'aquesta pagina donem les gracies als amics de " Sant Vi " que ens han acompanyat en aquesta sortida. I en ESPECIAL a la Anabel, l'Alfons i en Ricard Gomis, per aquest bon matí que hem passat. ***

Al Rebost de fotos , trobareu un reportatge d'aquesta matinal

1 comentari:

jordi cerdanya ha dit...

Hola, realment va fer un dia magnífic per a sortir a estirar les cames.
M'hauries d'explicar com poses lletres damunt les fotos.
De segur que és fàcil