dijous, 13 de novembre del 2008

3ª CURSA DE MUNTANYA MONTSERRAT NORD




El diumenge, dia 9 de novembre, duge rem a terme la 3ª cursa de muntanya Montserrat nord. Enguany puntuable pel circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC.



L'itinerari del recorregut, te com a base d'inici i final la Plaça de la Font Gran. Des d'aquest punt, la cursa s'enfila cap a l'ermita de l'Angel, per empalmar amb un nou sender recuperat, que per sobre la zona del Cremallera, ens transporta a l'alçada del cementiri, entroncant amb el camí del Piteu.- 1º control i avituallament. Novament en marxa es ressegueix la carena fins al Revolt de la Paella.-2º control i avit. Ara cerquem el camí del torrent de les Coves, i pel Coll de Muleia, accedim a Sta. Cecília. -3º ctrol.avit. La part més feixuga de la carrera entra en acció, la mítica canal de St. Jeroni. Vençuda aquesta i com a cirera del pastís cal coronar el Alt de St. Jeroni, que amb els seus 1.237 metres es el sostra de la cursa. -4º ctrol.avit. Assolit el cim, els corredors inícient el descens cap el torrent de St. Maria, Pla dels Ocells, Pas del Trencabarrals,i Pla de les Taràntules / St. Joan .- 5º ctrol.avit. Represa de ruta pel camí de les Ermites, Pla de St. Miquel, Coll de la Serra Llarga i Sta. Cova.- 6º ctrol.avit. Petit però intens repetjó per assolir el Coll de les Baranes, i ja pel camí dels Tres Quarts, es fa el tram final fins a Monistrol, entrant pel torrent de Coll Cabiró i el Pavelló Poliesportiu, denou a la Plaça de la Font Gran, cobrint un recorregut de 23 quilòmetres i un desnivell de 1.100 metres.

PRIMERS CLASSIFICATS

DONES .- 1ª Mònica Ardid 2 h. 17 mts. 03 sgs.
2ª Laia Andreu 2 h. 21 mts. 27 sgs.
Lourdes Aymerich 2 h. 23 mts. 00sgs.
LOCAL .- 1ª Carme Robles 2 h. 55 mts. 39sgs.

HOMES .- 1º Ricard Hierro 1 h. 54 mts. 22sgs.
2º Just Sociats 1 h. 56 mts. 41sgs.
Dani Cazalla 1 h. 57 mts. 50sgs.
LOCALS .- 1º Xavi Gasol 2 h. 10 mts. 38sgs.
2º Jordi Fernàndez 2 h. 26 mts. 26sgs.
3º Jordi Evangèlio 2 h. 30 mts. 46sgs.

Total corredors participants = 355 ( 30 femines i 325 homes )
Retirats = 8 ( 1 femina , 7 homes ).

ALTRES MONISTROLENCS COPARTÍCIPS .- Alex Camins, Valentí Boira ( C.M.M. ), José Benitez, Josep Batlle ( C.M.M. ), Eduard Ferran.

Florilegi fotogràfic de la cursa en el Rebost.





3 comentaris:

jordi cerdanya ha dit...

Eiiiiiii!!!!! estic buscant les fotos i no en troba cap de la cursa de muntanya.,

Sius plau, poseules.

Alexia ha dit...

Resposta a Jordi cerdanya. Ens faltan unes fotos del final de la cursa, en el moment de tenir-les, les penjarém totes. Es cosa d'un parell de dies a tot estirar.

Petjacims

jordi cerdanya ha dit...

OK, moltes gràcies per la informació