dijous, 28 de maig de 2015

RUTA dels 7 GORGS de CAMPDEVÀNOL

                                                          Diumenge,  24  maig  2015
  Refrescant ruta circular amb sortida i arribada a Campdevànol, que resseguint l'accesible Torrent de la Cabana, ens porta a coneixa els 7 Gorgs que donant nom a la caminada.
 Com arribar-hi .-- Monistrol, Manresa, Vic, Ripoll, Camdevànol: Ctra.a Gombrèn.
 La Ruta . --  Deixem els cotxes enfront de la Residència Fundació Vella Terra per a la Gent Gran. Ctra. a Gombrèn / Passeig Cortaló,nº 5.  Per iniciar la caminada, creuem la carretera per cercar prop de la riera un camí senyalat com a PR - Itinerari de la Natura dels Gorgs del Torrent de la Cabana - El seguim a la dreta, i ja no el deixem fins a l'ùltim dels 7 Gorgs. Anteriorment creuarem L'Area de Lleurà de la Font de Querolt. On començarem a pujar per superar els diferents ressalts dels encisadors Gorgs de :  La Cabana,. La Tosca,. L'Olla,. La Bauma,. El Forat,. Petit Colomer,. i Colomer..  En arribar a aquest darrer. Deixem el PR ( Marques grogues i blanques ), per regirar per la part oposada del torrent, fent via pel camí que passant pel Coll Daguí, i Can Bussacs. Ens retorna a La Font de Querolt. On ja per terreny conegut arribem a Camdevànol.  =  14  quilòmetres.
  Ja de tornada cap a Monistrol, i per completar el dia, ens aturarem a dinar a l'Area de Gurb on teníem reservada taula.. Menú : 11'20 €. -- Gustum Areas " Restaurant Gurb II "  Carretera, C-25, Eix Transversal Km, 174'46  ** Telef. 938854941 ** 
  FOTOS ....  En aquest apartat - Columna de l'esquerra " Rebost de Fotos ". Teniu un extens reportatge d'aquesta caminada. Cercar per ordre alfabétic el nom: CAMPDEVÀNOL, 7  GORGS.