dimarts, 25 d’octubre del 2011

NÚRIA, EINA, NOUFONTS, NÚRIA


DATA .-- Diumenge, 23 de 0ctubre 2.011
Excel·lent ruta circular, que acompanyada d'un esplèndid dia, ens va permetre realitzar una excursió d'alta muntanya, cent per cent recomanable.
Descripció .- Monistrol, Manresa, Vic, Ripoll, Ribes de Freser, Queralbs... Aparquem els vehicles i agafem el cremallera de les 7'45 , que ens puja a Núria.- Anada i tornada = 13'40 €.
Santuari de Núria, prenem el sender que s'endinsa pel Torrent de la Coma d'Eina. En el cul de la Vall,- pal indicador -, pugem en diagonal per l'esquerra. Tot guanyant alçada, superem el Collet del Roc Malé, per recaure poc després al Coll d'Eina, dit també de Núria. Des d'aquest, iniciem l'assalt al Pic d'Eina, 2.786 metres. Coronat, baixem fins un proper collet, per encarar tot seguit la pujada al Noufonts, 2.864 metres, sostre d'aquesta sortida. Un distintiu metàl·lic amb una bustia de registre, s'assenta en el cim.
Davallem per la part oposada cap el Coll de Noufonts, on enllacem amb el GR-11, que per la dreta i en clara baixada, ens retorna novament al Santuari de Núria.
Temps de marxa, descomptades les aturades = 4 hores, 30 minuts / Desnivell, 1.050 metres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola. Una volta molt maca i unes vistes guapes. Prenc nota per fer-la.

llàtzer

Anònim ha dit...

destacar el bon nivell fisic de les dones. Amb un maravallos dia.

YETI.

Anònim ha dit...

I perquè ens vem reprimir les dones, que si nó... No els voliem fer quedar malament ;D Un paisatge esplèndid i la companyia va ser el millor!!! Esperant la pròxima!