dimarts, 10 de novembre del 2009

4ª CURSA MONTSERRAT NORD


Data .- 8 de novembre de 2.009

Tot i al ford vent ( 94 km/h. ), i a la sensació de fred que comporta, - Els controls les passarem un xic p....tes. -. Aquest diumenge conjuntament amb la tenda d'esports El Balcò de la Lluna i l'Ajuntament, barem organitzar la IV Cursa Montserrat Nord. Prova puntuable pel campionat català de l'especialitat. Per sort el sol va lluir tot el jorn, maquillant si cap el matí. A les 9'15 Dones, i 9'30 Homes es va donar la sortida. La prova es va desarrollar sensa cap incident salvat d'alguna inevitable "" esmorrada "" que el Reflex el Betadine i la Botifarrada del final van fer oblidar. La inscripció va ser molt alta, fins el punt de tenir que limitarla a 500 corredors.

Com autoctons de Monistrol i participarent : Carme Robles, Jordi Evangélio *CMM*, Jordi Fernàndez *CMM*, Valentí Boira*CMM*, Josep Batlle*CMM*, Françesc Rosell*CMM*, Xavier Gasol, Àlex Camins, Xavi Garcia, i José Benitez.

Els guanyadors d'enguany. Dones --> Mònica Ardid- 2' 18'' 54. -- Aitana Domènech- 2' 28'' 16. -- Lola Brusau- 2' 28''48. ---Homes --> Just Sociats- 1' 56'' 25. --Eric Diaz- 1' 56'' 51. --Xevi Vidal- 1' 57'' 48.

En el Rebost de Fotos, podeu veure algunes imatges de la cursa, algunes son " p i s p a d e s " dels blogs de L'Assumpta Marimón i del Kal-los Rubi.

2 comentaris:

jordi cerdanya ha dit...

Encara no estan penjades les fotos de la cursa.

LES VOLEM VEURE, JA !!!

Anònim ha dit...

De moment aquí van unes tantes,quant en reculli més ja faré creixa l'exposició. Quim