diumenge, 26 d’abril del 2009

22ª NOVACIÓ DE LA SENYERA


Data .- 26 d'abril de 2.009
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Un cel grisos i l'amenaça de la pluja, conforma que avui la colla quedi sota mínims. Tot i això, cinc intrèpids personatges s'encaminen cap el Cul de La Portadora per fer la permuta de la Senyera, i deixar un nou llibret de piades, ja que el vell està completat.

A les 8'35 h. Sortim de l'estació dels F.C.G. cap a La Coma, per agafar el camí del Pla de Carlets, i anar a sortir al Coll de Cabra. Seguim la pista a la dreta per enfilar la dreteruda rampa de l'Exhalació que en situa al Coll de l'Abat. El temps ens continua intimidant. Amb un cert recel superem l'últim desnivell i ens col.loquem al cim del Cul de La Portadora. Sense perdre un minut substituïm la Senyera, signem en el nou llibret, i sortim a corre-cuita ja que la pluja, no ens dona més treva. Arrancant un aiguat que ràpidament es transforma en una torrencial turmenta que ens acompanyarà durant tota la tornada, sense concedir-nos cap compàs d'espera per deglutir l'entrepà. Cal apuntar que tot i la remullada, passarem una agradable i jocosa matinal.

Per fer d'espietes fotogràfics entreu en el REBOST

1 comentari:

jordi cerdanya ha dit...

El dia del Pedra, no us va arribar a ploure, quina llàstima que a Cul de Portadora si que us va enxampar la tempesta, sort qu anaveu preparats i l'Isabel, amb paraigua i tot.