diumenge, 7 de setembre del 2008

EMPADRONAT DE LA NOVA FONT



D A T A .- 7 de SETEMBRE de 2008


De bell nou, Monistrol te una nova font. Aquest passat diumenge, col·locàrem el rètol nominal de la Font de l'Esquerrà. Doll en inobservança, que recuperarem i arranjarem plenament.

Per que la ruta fins a la font no fora eixalavada, i afegírem un extra,reemplaçant el pal i la Senyera del Plà de Sant Bernat. Per això executarem un itinerari perifèric amb sortida i arribada al Parc de l'Alvernia.


GLOSSA .- Partim del Parc cap el c/. del Pont, Plaça del Bo-Bo, c/ Sant Pere, Font Gran, Poliesportiu, camí de les Aigües i Plà de Sant Bernat - Innovació de la Senyera i esmorzar -.

Represa del camí baixant cap a Can Gomis, Aeri i camí del riu per Anomenar la Font de l'Esquerrà. - Pastes, moscatell i foto pel diari -. Ensenderada de nou cap a Monistrol per posar fi a aquesta heteròdita i orbicular excursió.

Com sempre més fotos al Rebost.

1 comentari:

jordi cerdanya ha dit...

No perdeu el temps.
Primer arrangeu la font i després, l'empadroneu, aquin poble l'inscribiu?, és un nou vilatà de Monistrol?

També canvieu el pal del Plà de St. Bernat, doncs si l'anterior era l'original, ja feia bastants anys que el varem posar. Jo no m'en recordo exactament de quinj any va ser, però en Quim segur que sí com molts de vosaltres.

No se si vau anar a la història de TV3 a dalt el monestir, ja ho explicareu