dilluns, 14 d’abril del 2008

SUBSTITUCIO SENYERA DEL CUL DE LA PORTADORA 2008








RESENYA DE LA 21 RENOVACIO DE LA SENYERA DEL CUL DE LA PORTADORA


Aquesta es una sortida clàssica que el Club realitza anualment per renovar laSenyera d'aquest perfilat i caracteristic turó,que divisem plenament desde Monistrol.

En aquest tossal a més de la Senyera, també i trobem un petit oratori amb la imatge de la Verge de Montserrat i un llibre de registre per dexar-hi constancia del vostre pas.

Gaudiu doncs d'aquest espai que ofereix una bonica panoràmica de 360º,i un privilegiat primer pla del Monestir de Montserrat.

Acompanyem aquest petit escapoló amb apunts i referencies per poguer assolir aquest àcme amb més facilitat.Així com també un farsell de fotografies per fer més distret el redactat.

ITINERARI:
Sortìm de l'estació dels F.F.C.C. de la Generalitat cap a la masia de la Coma,senyals de G.R.(blanc i vermell) i marques de la Matagalls - Montserrat (vermell i verd).

Coll de la Creu, cruilla de camins, deixem les senyals de rastre per empitar el camì de la dreta amb lleugera pujada noves marques (vermelles amb un punt blanc).

Passem el Coll del Bisbe i una dratadura pujada,aquí el camì esdevé més estret pero de llogic traçat .A poc apareix una senyal de ferro que ens indica que tenim que superar l'ultim repetxó, deixant la continuitat de les senyals.Un cop a la carena marxem cap a la esquerra fins arribar al Cim de la Portadora.

El retorn el fem baixant a cercar L'Era de les Bruixes per trencar cap a la esquerra amb post de la masia del Bobet i entrar a la Urbanització del Palá. Noves marques de G.R. i Matagalls que seguim de retorn fins a Monistrol.

TEMPS ESTIMAT SENSE ATURADES: UNES 3 HORES .

Postdata.- Despres de la caminada i per recuperar forçes ens cruspirem una fideua.Cal anotar que aixó fora un extra,tot i que en vistes de l'exit,pot esdevenir una idea a tenir en compte per properes edicions. I es que aixó de la manduca a tothom agrada. Per quan la propera.......?


La colla de la renovació de la Senyera