dilluns, 25 de febrer del 2013

L'ESTANY - MONTJOIA - L'ESTANY

                                      Diumenge,  24  de  febrer  2.013 
  
  Cordial ruta circular, que ens va aportar ajonjolí a la caminada, al circular per escenaris, que la neu caiguda el dia anterior, els va convertir, en un autentic goig contemplatiu.
   El circuit :  L'estany, G.R-3, Serrat de l'Horabona, Puig Rodó 1.055 metres, Dolmen, Coll de la Caseta Alta, Monjoia, Observatori astronòmic, Serrat de Garfís, Coll de Cols, Camí de St. Jaume, Plans de la Carrera, L'estany.  =  12 quilòmetres.

dilluns, 11 de febrer del 2013

RESCAT PESSEBRE SPÈLEO - NADAL, 2.012

                                      D A T A   .----   Diumenge,  10  de  gener  2.013

          Recreativa i complexa ruta circular per el terme de El Bruc. Que realitzem per Rescatar el  31  Pessebre d'Espèleo del Club, i durant la qual passem per els seguents punts de conjuntura :  Clot del Tambor, Camps de la Fonollosa, Avenc de l'Estevet, Torrent de la Coma d'en Pastor, Pas de La Llastra, Camí de la Baldana del Serrat del Faraó, Cova del Cabrit, Traçat caraner Peanya de Roca Vella, Cova del Boixar, El Bassinyol, Clot del Tambor.    ---- Complet recull de fotos, en la columna de l'esquerra ----

diumenge, 3 de febrer del 2013

EL DIUMENGE,..... TORNEM-HI ""

   Senyors i amics Tutti - Quanti.  Per aquest proper diumenge dia 10, . Tenim sortida. El rescat del Pessebre de Spèleo que tenim posat a la Cova del Boixar -- Preneu  nota :  Sortida a les 8'45 h. de la Plaça del Pont, amb cotxes propis fins a El Bruc - Cal portar esmorzar, beguda i una llanterna per entrar a la cova.
                                         **************************************** 
   APUNT  EXTRA }  Aquest diumenge, hem fet l'esmorzar del calendari, que ja està enllestit. En la columna de l'esquerra-Apartat Taulo d'anuncis- El podeu veurà. Així com 3 ó 4 fotos de la teca